Liigajoukkue Sportissa tällä kaudella 37 pelissä tehot 12+17=29 viimeistellyt hyökkääjä Jens Lööke sai peleilleen maansa kakkosarja Allsvenskanissa huippualun. Aiemmin viikolla Vaasasta lähtenyt pelaaja syötti kaksi maalia ja oli ainoa onnistuja voittomaalikisassa, kun Björklöven otti Djurgårdenilta kaksi sarjapinnaa maalein 3-2.

– Olen erittäin tyytyväinen – hyvä debyytti, oli kivaa, hyökkääjä hehkutti C Moren mukaan.

Djurgården-leirissä tunnelmat olivat toisenlaiset. Legendaarinen luotsi Johan Garpenlöv oli pelin jälkeen turhautunut – ei tosin esimerkiksi ex-liigahyökkääjän vireeseen, vaan tuomareihin.

– Tuomareiden ei tulisi ratkoa tällaista peliä. Mielestäni tämä on sääli. Meistä tuntuu, että tuomarit vastustavat meitä – isoa seuraa. Tuntuu, että he haluavat varmistaa, ettemme saa mukaan mitään ylimääräistä.

Peli jakoi tunteita, mutta Lööke sai siitä puhtaat paperit. Pelaajan uusi joukkue vankisti voiton myötä asemaansa sarjakakkosena.