Matias Maccelli (0+2) ja Juuso Välimäki (0+1) olivat auttamassa Arizona Coyotesia jääkiekon NHL:ssä ihmenousuun varhain sunnuntaiaamuna Los Angeles Kingsin vieraana.

Avauserän jälkeen näytti, että peli on pelattu. Kings johti ensimmäisellä tauolla peräti maalein 5-1, mutta kolmen erän jälkeen peli olikin oli 5-5-lukemissa. Voittomaalikisassa Kings veti pidemmän korren ja voitti 6-5, mutta silti kojoottipaitojen venyminen oli upea.

’Yotes kasvatti tasapelipinnan myötä pisteputkensa jo kahdeksan pelin mittaiseksi. Pisteittä se on jäänyt viimeksi liki kuukausi sitten, 25. tammikuuta.

Putki on joukkueen pisin kymmeneen vuoteen. Kaudella 2011-12 se otti pinnoja peräti 12 matsissa putkeen. Kahdeksan pelin letkuun Coyotes on pystynyt viimeksi kaudella 2010-11 kahdesti.

Väkevästä vireestä huolimatta Arizona ei luultavasti tule yltämään pudotuspeleihin. Se miehittää omassa divisioonassaan toiseksi viimeistä sijaa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @ArizonaCoyotes battled back from a four-goal deficit and extended their point streak to its longest stretch in over 10 years.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Arizonan suomalaisista Maccelli pelasi vajaat 17 minuuttia, tehotilasto jäi nollille. Välimäki luuti yli 25 minuuttia, hänen plusmiinusvertailu painui asteen pakkaselle.

Losangelesilaisjoukkueen Rasmus Kupari pelasi vajaat yhdeksän minuuttia kaikkien perustilastojen näyttäessä pyöreää nollaa.