Viikonloppuna CHL-mestaruuden voittanut Tappara nostaa mestaruusviirin kattoon keskiviikkona.

Tamperelaisseura mainostaa Twitterissä, että CHL:n mestaruusviiri tulee nousemaan Nokia Arenan kattoon ennen HIFK-ottelun alkua.

Valitettavasti viiri ei tule kuitenkaan pysymään katossa kauaa, koska Nokia Arenan katossa ei pystytä pitämään viirejä, koska ne olisivat näköesteenä osalle katsojista, jotka istuvat yläkatsomossa.

– Ennen ottelun alkua mestaruusviiri nostetaan areenan kattoon kunnes heti ottelun päätyttyä tämä viiri otetaankin jo taas alas. Nokia Arena. Euroopan modernein areena, jonka kattoon tosin ei saa ripustaa mitään pysyvästi ilman että se olisi kenenkään tiellä, Severi Savolainen huomauttaa Twitterissä.

Normaalissa tapauksessa Nokia Arenan katto olisi täynnä viirejä, koska Tappara ja Ilves ovat todella menestyneitä seuroja. Tällä hetkellä se ei ole kuitenkaan mahdollista. Ei ole myöskään tiedossa, että missä viirejä säilytetään, kun ne eivät ole katossa.

Severi Savolainen

@severieemil
Ennen ottelun alkua mestaruusviiri nostetaan areenan kattoon kunnes heti ottelun päätyttyä tämä viiri otetaankin jo taas alas.

Nokia Arena. Euroopan modernein areena, jonka kattoon tosin ei saa ripustaa mitään pysyvästi ilman että se olisi kenenkään tiellä. 🫶 #Tappara #Liiga

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Keskiviikkona viiri areenan kattoon🏆 Lähes 7000 lippua jo myyty🔥

🎟️ Liput: Tappara.fi/liput

#Tappara #Liiga