LAHTI. Aron Kiviharju täytti kuukausi sitten 17 vuotta, samoihin aikoihin tammikuussa hän iski liigauransa ensimmäisen pinnan. TPS:n suurlupaus marssii sinänsä pienin, mutta samalla vakuuttavin askelin kohti tähtiä.

– Totta kai olen haaveillut, että saisin pelata omassa kasvattajaseurassa Liigaa. Se on päässyt toteutumaan. Myös pisteiden valossa onnistumisen saaminen oli erittäin hieno fiilis – ja voitimme sen pelin, pakki sanoo viitaten tammikuiseen Sport-matsiin.

Kiviharju siis muistaa tällaisia yksittäisiä saavutettuja merkkipaaluja?

– Kyllä tällaisia juttuja varmasti muistaa loppuelämän.

TPS on juuri ottanut käkättimeen liigakauden suurimmalta sensaatiolta, Pelicansilta maalein 0-4. Kiviharju on silti kohtelias ja ääneltään rauhallinen, mutta puhelias. Eli juuri sellainen, minkälaiseksi kiekkoväki on häntä kuvaillut missä tilanteessa vain.

Mitä muuta pelaajalle kuuluu? Voit lukea koko jutun täältä.