Nashville Predatorsissa NHL:ää pelaava Mikael Granlund oli kovassa iskussa joukkueensa väreissä perjantain vastaisena yönä San Jose Sharksia vastaan. Preds voitti 6-2 ja Granlund iski noin 27 minuutin sisällä saldon 2+1.

Suomalainen sai vastuuta yhteensä vajaat 16 minuuttia pelaten sekä yli- että alivoimalla kivasti (2.28 ja 1.55). Tehotilasto jäi plussan verran pakkaselle, Granlundille merkittiin lisäksi kuusi kutia. Pelaaja valittiin matsin ykköstähdeksi.

– Oli mukavaa nähdä Granlundin iskevän pari maalia, Predsin Matt Duchene sanoi seuran nettisivuilla.

Pelaaja lausui varsin kuvaavan heiton suomalaisesta.

– Hän syöttää aina, joten oli mukava nähdä hänen saavan tuollaisen palkinnon nyt.

Suomalaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella tehot 9+25=34, joilla hän on joukkueensa neljänneksi tehokkain pelaaja. Preds on keskisessä divisioonassa viidentenä, viisi pinnaa nelossijaa perässä.