San Jose Sharks ja New Jersey Devils ovat solmineet jättimäisen pelaajakaupan NHL:ssä. New Jersey Devils hankki supertähti Timo Meierin, puolustaja Santeri Hatakan, Scott Harringtonin, maalivahti Zacharie Émondin, hyökkääjä Timur Ibragimovin ja 5. kierroksen varausvuoron.

Vaihdossa San Jose Sharks sai hyökkääjä Andreas Johnssonin, Fabian Zetterlundin, puolustaja Nikita Okhotiuk, Shakir Mukhamadullinin, 1. kierroksen varausvuoron, 2. kierroksen varausvuoron ja 7. kierroksen varausvuoron.

Pelaajakauppa oli aivan poikkeuksellinen. Yhteensä siinä liikkui yhdeksän pelaajaa ja neljä varausvuoroa.

Suomalaispuolustaja Hatakan kausi on ollut vaikea. Hän on pelannut AHL:ssä vain kahdeksan ottelua ja kerännyt niissä kaksi syöttöpistettä. Viime kaudella hän pääsi pelaamaan yhdeksän NHL-ottelua ja keräsi niissä kaksi maalisyöttöä.

Meir oli siirtomarkkinoiden kuumin nimi. Sveitsiläistähti on iskenyt tällä kaudella 57 ottelussa tehot 31+21=52.