Vaasan Sportin Liiga-joukkueen rakennus ensi kautta ajatellen jatkuu seuran tiedotettua tiistaina neljästä uudesta pelaajasopimuksesta.

Sport-legenda Erik Riska, 33, jatkaa seurassa ainakin tulevan kauden ajan. Riska on Sportin historian kautta aikain eniten otteluita pelannut pelaaja 674 ottelullaan.

Riskan jatkosopimuksen lisäksi Sport on käyttänyt optiot kolmeen nuoreen peluriinsa. Hyökkääjä Lari Heikkinen, 22, on lyönyt itsensä läpi Liigassa tällä kaudella. Erinomainen luistelija ja tsemppaaja sytyttää kannattajat kovilla taklauksillaan sekä aktiivisella karvauksellaan. Nuori hyökkääjä on nakutellut tällä kaudella jo ennätystehonsa 6+12=18.

Puolustaja Aatu Aarnio, 22, on rauhallisen jämäkkä pakki, joka ei kuvia kumartele kentällä. Pystyy niin fyysiseen kuin kiekolliseenkin peliin.

Neljäs seurassa jatkava pelaaja on slovenialaispuolustaja Bine Mašič, 20, jonka kulunut kausi jäi repaleiseksi kesällä tulleen loukkaantumisen myötä. Sport kuvailee slovenialaista peliä lukevaksi, taitavat kädet omaavaksi pelaajaksi.

Lähde: Sportin kotisivut