Kasperi Kapanen siirtyi Pittsburgh Penguinsista siirtolistan kautta St. Louis Bluesin riveihin puolisentoista viikkoa sitten. Kapanen on saanut hyvän alun uusissa maisemissa, nimittäin kolmeen pelaamaansa otteluun hän on iskenyt kaksi maalia.

Bluesin päävalmentaja Craig Berube antoi kehunsa Kapasen peliesityksille NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla joukkueen edellisottelun jälkeen, jonka se hävisi Los Angeles Kingsille numeroin 2-4.

– Sitä mitä odotin. Fiksu pelaaja, jolla on paljon vauhtia. Hän pystyy tekemään hyviä ratkaisuja kiekolla, mutta hoitaa hommat myös puolustussuuntaan. Tähän mennessä hän on ollut meille hyvä lisä, Berube sanoi.

Kings-ottelussa Kapanen iski maalin alivoimalla läpiajosta.

– Tämän illan maali oli iso. Hän on päässyt pariin hyvään tilanteeseen. Toivottavasti osuma tuo itseluottamusta ja hän pystyy tekemään meille lisää maaleja, Berube jatkoi.

Kyseinen täysosuma syntyi hiljattain Kingsin riveihin siirtyneen Joonas Korpisalon selän taakse.

– Ratkaisu oli vakioni, eli ensin rystylle ja sitten takaisin kämmenpuolelle. Maalilla oli suomalainen, joten en ollut ihan varma, menisikö se sisään, mutta onneksi meni, Kapanen kertasi osumaansa.