Dallas Stars voitti Seattle Krakenin 4-3 jatkoajan jälkeen Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Joukkueen suomalaispelaajat olivat kamppailussa suuressa roolissa.

Miro Heiskanen ja Roope Hintz kirjauttivat tehopisteet 1+1 Heiskasen viimeisteltyä myöskin jatkoaikamaalin. Lisäksi Jani Hakanpää ja Esa Lindell saalistivat syöttöpisteen mieheen.

Jatkoajan voittomaali syntyi upealla tavalla. Max Domi antoi komean lättysyötön kulmasta maalin edustalle Heiskaselle, joka pääsi nautiskelemaan kiekon maalin yläkulmaan. Heiskanen oli mukana myöskin Dallasin 3-3-tasoitusmaalissa, joka syntyi vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Kyseisen maalin iski Joe Pavelski ja myös Hintz saalisti syöttöpisteen osumaan.

Hintz vastasi itse ottelun avausmaalista toisessa erässä. Hän sai laittaa kiekon tyhjään rysään Lindellin namupassista. Myös Hakanpää kirjautti syöttöpisteen Hintzin maaliin.

Tämän kauden 63 otteluun Heiskanen on viimeistellyt tehopisteet 10+41=51 ja Hintz on tehtaillut 58 otteluun tehot 32+30=62. Lindell on saalistanut 66 peliin pisteet 7+13=20 ja Hakanpää samaan ottelumäärään tehot 5+9=14.

Näet Heiskasen jatkoaikamaalin alta tai täältä.