Carolina Hurricanesin Jesse Puljujärvi pelasi toisen ottelunsa uuden seuransa riveissä maanantain vastaisena yönä New Jersey Devilsiä vastaan.

Suomalaishyökkääjä sai välittömästi loistavan näytönpaikan, kun Hurricanes-valmennus nosti miehen ykkösketjuun Sebastian Ahon rinnalle.

Vielä ensimmäisessä Hurricanes-pelissään nelosketjun laidalla aloittanut Puljujärvi sai Devilsiä reilut 15 minuuttia peliaikaa. Puljujärvi tarjoili mm. yhden maalin takaa lähteneen loistosyötön Aholle (alla löytyvällä videolla ajassa 6.25). Hurricanesin tähtisentteri ei kuitenkaan onnistunut toimittamaan limppua maaliin saakka. Devils oli ottelussa lopulta vahvempi lukemin 3-0.

Hurricanes on jäänyt maaleitta molemmissa otteluissa, joissa Puljujärvi on esiintynyt joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueen seuraava tilaisuus maalittoman putken katkaisemiseen on edessä keskiviikon vastaisena yönä, jolloin sen vieraaksi saapuu Winnipeg Jets.

Devils-Hurricanes-ottelun huippuhetket katsottavissa alta löytyvältä videolta.