Patrik Laine kertoo Columbus Monthlyn haastattelussa muotiharrastuksestaan.

Laine tunnetaan Pohjois-Amerikassa jääkiekkotaitojensa lisäksi siitä, että hän tykkää pukeutua eri tavalla kuin muut pelaajat. Muun muassa The Athletic -sivusto on nostanut jo kertaalleen suomalaisen NHL-pelaajien tyylirankingin kärkeen.

– Se on Patrik Laine vastaan kaikki muut, sivustolla kehuttiin lokakuussa.

Tamperelaislähtöisen pelaajan mukaan harrastus alkoi noin pari vuotta sitten. Aiemmin Laine ei ollut kiinnostunut siitä, että mitä hän pukee yllensä.

– Olin aina se ”verryttelypukutyyppi”. Luulen, että se alkoi hiljattain parin viime vuoden aikana. Ollakseni rehellinen, en ollut ennen sitä kovinkaan innostunut pukeutumisesta. Kyse oli enemmän mukavuudesta. Päätin kokeilla uusia juttuja, värikkäämpiä pukuja. Jotenkin pidin siitä, Laine kertoo.

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjän mukaan hän shoppailee oman mielensä mukaan. Suomalainen ei etsi minkään tietyn merkin vaatteita.

– Selailen nettiä ja jos pidän jostain, ostan sen. Merkillä ei ole väliä. Jos minulla on jonkinlainen puku, niin etsin asusteita, paitoja tai kenkiä, jotka saattavat sopia sen kanssa.

Rahasta Laineen valinnat eivät jää kiinni. Suomalainen tienaa kuluvasta kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria. Seuraavalla kaudella palkka nousee 9,1 miljoonaan dollariin.

Näet muutamia kuvia Laineen vaatteista alta.

Geoffrey Miller ⭐⭐

@GeoffreyM96
Omg!! Someone pinch me!! I got to meet NHL superstar Patrick Laine last night after the huge @BlueJacketsNHL win!! Such a nice guy! And his outfit is fabulous! @PatrikLaine29 @NHL #CBJ #NHL #Columbus #Ohio #hockey #arenadistrict #shortnorth

ChrisD💦🥩

@ChrisDavisCW
New year, new character introduced to the Patrick Laine universe. #CBJ

Mike Zeisberger

@Zeisberger
Patrik Laine always likes to make a fashion statement ... and he certainly did that tonight upon arriving at Nokia Arena to play an #nhl game in his hometown of Tampere for the first time. #cbj #goavsgo #GlobalSeries2022