Leijonat on saamassa toukokuussa järjestettäviin jääkiekon MM-kisoihin todella nimekkään vahvistuksen.

Jukka Jalonen paljasti lauantaina Yle Urheilulle, että Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Patrik Laine on kiinnostunut pelaamaan kotiyleisön edessä. Leijonat pelaa kaikki MM-ottelunsa Tampereella, josta Laine on kotoisin.

– Patrik oli jo viime vuonna kiinnostunut tulemaan MM-kisoihin, mutta loukkaantui harmillisesti ennen kisoja. Kyllä hänellä on sama fiilis tänä päivänäkin. Jos ei mitään ihmeitä satu, Patrik saattaa olla käytettävissä.

– Patrik suhtautuu positiivisesti Leijoniin, kuten on aina suhtautunut. Varmaan kotikisat ja ennen kaikkea kisat Tampereella kiinnostavat lisäksi, Jalonen kertoi Ylelle.

Laine on siis hyvin todennäköisesti mukana kisoissa, mikäli hyökkääjä pysyy vain terveenä. Tällä kaudella suomalainen on esiintynyt NHL:ssä lähes piste per peli -tahdilla, kun 53 ottelussa on syntynyt 48 (22+26) tehopistettä.

LUE MYÖS: Jääkiekon MM-kisat 2023: Lohkot, otteluohjelma, lipunmyynti ja paljon muuta.