Patrik Laine veivasi viime yönä upean maalin NHL:ssä. Suomalaispyssyn 4-4 tasoituksesta huolimatta Columbus Blue Jackets hävisi ottelun Anaheim Ducksia vastaan maalein 4-7.

Laine sai ylivoimalla kiekon omalla alueellaan. Hän nousi vauhdilla läpi kentän ja veivaili tiensä läpi koko vastustajan alivoimanelikosta, kunnes hän oli nokikkain maalivahdin kanssa. Laineen ensimmäinen veto ei tuottanut tulosta, mutta suomalainen tinttasi irtokiekon varmoin ottein sisään.

Maalin lisäksi Laine sai tililleen myös yhden syöttöpisteen. Kauden 53 ottelussa Laine on nyt nakuttanut tehot 22+26=48.

Tappion myötä Columbus varmisteli asemiaan NHL:n runkosarjan viimeisenä. Jos Columbus jää viimeiseksi, seuralla on parhaat mahdollisuudet voittaa ensimmäinen varausvuoro ja napata superlupaus Connor Bedard.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
Patrik Laine does it all himself to tie it up for the Jackets at 4 in the third!

#CBJ