Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Tapparan puolustaja Casimir Jürgensille yhden ottelun pelikiellon poikittaisesta mailasta.

Jürgens löi poikittaisella mailalla KooKoon Axel Ottossonia niskaan tiistain ottelussa. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta ottelussa Jürgensille eikä se edennyt aluksi kurinpidon käsiteltäväksi. KooKoo teki kuitenkin tilanteesta käsittelypyynnön, minkä seurauksena Jürgens ei pelaa Tapparan seuraavassa ottelussa.

Keskiviikon puolivälieräkierrokselta peräti kolme tapausta eteni kurinpidon käsiteltäväksi. KalPan Hugo Gallet taklasi Pelicansin Elias Vileniä, minkä seurauksena Gallet ajettiin pelistä suihkun puolelle laitataklauksen vuoksi. Näet videon tilanteesta alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #KalPa#PelicansFi-ottelusta tilanteen ajassa 34.20, jossa KalPan Hugo Gallet taklaa Pelicansin Elias Viléniä. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR laitataklauksesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Lisäksi Lukko-HIFK-ottelusta kaksi tapausta eteni kurinpidon pöydälle. Lukon Matthew Abtin taklaus HIFK:n Iiro Pakariseen (katso tilanne alta tai täältä) ja HIFK:n Julius Nättisen taklaus Abtiin (katso alta tai täältä) joutuivat pelikieltouhan alle. Kummastakaan tapauksesta ei tuomittu rangaistusta ottelussa.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #Lukko#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 21.33, jossa Lukon Matthew Abt taklaa HIFK:n Iiro Pakarista. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu Abtille rangaistusta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #Lukko#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 45.30, jossa HIFK:n Julius Nättinen taklaa Lukon Matthew Abtia. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu Nättiselle rangaistusta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.