HIFK ja Lukko järjestivät hurjan trillerin joukkueiden kuudennessa puolivälieräkohtaamisessa Helsingissä maanantaina.

Ottelusarjaa 3-2 johtanut HIFK oli hävinnyt joukkueiden kaksi edellistä ottelua ja Lukko näytti jo vievän sarjan seitsemänteen otteluun Josh Kestnerin ja Otto Sompin maalein. HIFK käänsi kuitenkin pelin viime hetkillä, kun Ilari Melart sekä ex-Lukko-tähti Eetu Koivistoinen toivat kotijoukkueen tasoihin viimeisen kolmen minuutin aikana.

Jatkoajalla HIFK painosti Lukon päädyssä ankarasti. Ratkaisu nähtiin lopulta ensimmäisen jatkoerän kahdekssannella minuutilla, kun Otto Paajanen rusikoi HIFK:n 3-2-voittomaalin. Tuomaristo hyväksyi osuman pitkän videotarkastuksen jälkeen.

HIFK kohtaa välieräsarjassa runkosarjavoittaja Tapparan. Ilveksen vastus selviää tiistaina Pelicansin ja KalPan seitsemännessä kohtaamisessa.

Liiga

@smliiga
.@HIFKHockey uskomaton nousu! 😅🔥

🚨 1–2 Ilari Melart (56.52)
🚨 2–2 Eetu Koivistoinen (58.29)

📸 @r1kuexposures
📺 @CMoreSportFi

#Liiga #HIFK