Florida Panthers kaatoi Toronto Maple Leafsin jatkoajan jälkeen lukemin 3-2 Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Joukkueen suomalaispelaajat olivat vahvasti mukana alustamassa voittoa.

Panthers avasi maalihanat jo minuutin pelin jälkeen. Maalista vastasi Anton Lundell ja syötön tarjoili Eetu Luostarinen. Lundell katkaisi samalla pitkän kuivan kautensa, nimittäin hän oli pelannut edelliset 12 ottelua ilman maaleja ja tehopisteitä.

Toista kauttaan NHL:ssä pelaava Lundell on kirjauttanut kauden 66 otteluun tehopisteet 10+19=29. Kuluva kausi on ollut Lundellille selkeästi haastavampi kuin tulokaskausi, jolloin hän iski 44 tehopistettä runkosarjaan.

Jatkoajan voittomaalista vastasi Brandon Montour ja syötön osumaan tarjoili Aleksander Barkov.

Näet Lundellin maalin alta tai täältä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Luosty 🤝 Lundy