Pelaajamarkkinoille on vapautunut kaksi uutta suomalaispelaajaa. Saksan kakkostasolla pelaava Lausitzer Füchse tiedotti, että hyökkääjä Teemu Henritius ei jatka joukkueen mukana enää ensi kaudella. Ranskan pääsarjassa pelaava Bordeaux tiedotti puolestaan, että maalivahti Samu Perhonen ei pelaa seurassa enää jatkossa.

29-vuotias Henritius pelasi saksalaisseurassa yhden kauden. Hän kirjautti 32 pelaamaansa runkosarjaotteluun pisteet 2+9=11 sekä kuuteen pudotuspeliin pisteet 0+2. 30-vuotias Perhonen siirtyi Ranskaan kesken kauden Ruotsista. Hän pelasi 12 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,5% sekä kaksi pudotuspeliä prosentin ollessa 94,0%.

Molemmat pelaajat ovat varsin tuttuja nimiä Liiga-jäiltä. Henritius on pelannut Jokereissa, Sportissa ja Jukureissa 370 runkosarjaottelua (38+58=96) sekä yhdeksän pudotuspeliä (1+1). Perhonen on edustanut KalPaa, HPK:ta ja KooKoota 124 runkosarjaottelussa ja neljässä pudotuspelissä.