Porin Ässät on solminut jättimäisen jatkosopimuksen.

Seura tiedotti tiistaina Leijoniin nousseen puolustaja Nikolas Matinpalon jatkavan seurassa myös ensi kaudella. 24-vuotias puolustajajärkäle pelasi kuluvalla Liiga-kaudella 51 runkosarjapeliä tehoin 7+9=16. Pudotuspeleissä 190-senttinen puolustaja merkkautti kahdeksassa pelissä neljä syöttöpistettä.

– Nikolas Matinpalo on hieno esimerkki siitä, kuinka pelaaja voi kehittyä vielä myöhemmällä iällä, kun halu kehittyä urheilijana ja jääkiekkoilijana ovat huippuluokkaa. Kutsut maajoukkueeseen ja vahva kausi meillä eivät ole sattumaa vaan kovan työn tulos. Uskon, että ”Kolan” kehittyminen tulee jatkumaan myös tulevilla kausilla ja hänen parhaat vuotensa ovat vasta edessä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Matinpalo nousi kuluvalla kaudella myös Leijonien EHT-miehistöön.

Porin Ässät

@PorinAssat
Maajoukkuepuolustaja Nikolas Matinpalo jatkaa Ässissä!

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #Leijonat