Pelicans pelaa tänä keväänä historiansa toista kertaa Liigan finaaleissa. Ratkaisevassa välieräottelussa Ilves kaatui kotona Lahdessa maalein 3-1.

Finaalipaikan juhlinta meni yli Pelicans-maskotti Pekko Pelikaanilta. Hän nappasi 6-vuotiaalta katsojalta Ilves-lipun ja talloi sitä maahan. Asiasta kertoi Facebookissa Kimmo Suominen.

Nyt Pekko on hyvittänyt aiemmat törttöilynsä. Hän saapui Suomisille lahjojen kera ja pyysi anteeksi.

– Kiitos Pelicans. Hienosti kyllä hoiditte tilanteen. Poika on nyt todella tyytyväinen. Pekko lopulta sulatti sydämen. Kiitos pronssi- ja loppuottelulipuista ja kaikesta fanikamasta. Olivat mieleen, Kimmo Suominen kertoo Twitterissä.

Kimmo Suominen🇺🇦

@KimmoSuominen4
Kiitos @PelicansFi Hienosti kyllä hoiditte tilanteen. Poika on nyt todella tyytyväinen. Pekko lopulta sulatti sydämen. Kiitos pronssi- ja loppuottelulipuista ja kaikesta fanikamasta. Olivat mieleen!

Kimmo Suominen🇺🇦

@KimmoSuominen4
Vilpittömät onnittelut finaalipaikasta ⁦@PelicansFi⁩. Toivottavasti viette mestaruuden! Tuollainen toiminta ei kuitenkaan ole ok. Ennen tätä episodia poika kehui, kuinka kiva teidän maskotti on, mutta tuli tämän jälkeen niin surulliseksi. Onneksi teillä on mahtavat fanit!!!