Kärpät tiedotti kahdesta pelaajasopimuksesta. Seura on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Atte Ohtamaan kanssa. Lisäksi se on solminut kaksivuotisen sopimuksen tshekkipuolustaja Martin Jandusin kanssa.

35-vuotias Ohtamaa on edustanut Liigassa pelatessaan aina Kärppiä. Hän on pelannut kaikkiaan 466 runkosarjaottelua (37+104=141) sekä 75 pudotuspeliä (3+5). Kärppiä kolme kautta kipparoinut Ohtamaa kirjautti menneen kauden 54 runkosarjaotteluun pisteet 4+12=16 sekä kolmeen pudotuspeliin tehot 0+1.

Ohtamaa on voittanut Kärpissä kaksi Suomen mestaruutta. Kokenut puolustaja on pelannut Leijonissa seitsemät MM-kisat ja kahdet olympialaiset, joista hän on voittanut olympiakultaa, kaksi maailmanmestaruutta sekä kolme MM-hopeaa. Ohtamaan palkintokaapista löytyy myöskin KHL-mestaruus.

25-vuotias Jandus on pelannut koko tähänastisen uransa ajan kotimaassaan. Menneellä kaudella hän pelasi HC Sparta Prahan riveissä 52 runkosarjaottelua tehopistein 4+15=19 sekä neljä pudotuspeliä pisteittä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Tshekin maajoukkueessa viisi EHT-ottelua.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
𝘼𝙩𝙩𝙚 𝙊𝙝𝙩𝙖𝙢𝙖𝙖 𝙟𝙖𝙩𝙠𝙖𝙖 𝙆𝙖̈𝙧𝙥𝙞𝙨𝙨𝙖̈! ✍🏻🔥🚨

Nivala Cowboysin kasvatti Atte Ohtamaa jatkaa Kärpissä vuoden mittaisella sopimuksella!

Lue lisää sopimuksesta osoitteesta karpat.fi 🔗

#Kärpät #Liiga

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
𝙈𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣 𝙅𝙖𝙣𝙙𝙪𝙨 𝙠𝙖𝙝𝙙𝙚𝙣 𝙫𝙪𝙤𝙙𝙚𝙣 𝙨𝙤𝙥𝙞𝙢𝙪𝙠𝙨𝙚𝙡𝙡𝙖 𝙊𝙪𝙡𝙪𝙪𝙣! ✍🏻🔥🇨🇿

Tshekkiläispuolustaja Martin Jandus on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Kärppien kanssa!

Lue lisää sopimuksesta osoitteesta karpat.fi 🔗

#Kärpät #Liiga