KooKoo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Teemu Engbergin kanssa.

23-vuotias Engberg on edustanut KooKoota edelliset kolme kautta. Menneellä kaudella hän pelasi 58 runkosarjaottelua tehopistein 5+9=14 sekä seitsemän pudotuspeliä tehoin 0+1.

– Engberg on meille äärimmäisen tärkeä pelaaja, joka repii, raastaa, blokkaa ja taklaa jokaisessa vaihdossa. Hän on alivoimapelaamisen luottomies, joka omalla panoksellaan antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa illasta toiseen. Hänellä on myös hyvä laukaus, jota voisi käyttää tehokkaammin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi työteliään hyökkääjän jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Liiga-urallaan Engberg on pelannut kaikkiaan 259 runkosarjaottelua (24+25=49) sekä 33 pudotuspeliä (2+4). KooKoon lisäksi hän on edustanut HIFK:ta. Engberg on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2019.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
🔥 Jatkosopimus nro 15 – kaksi vuotta!🚂🤝

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga @Liiga