HIFK tiedotti Twitterissä, että ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk jättää seuran ja palaa takaisin Ruotsiin. Dykillä olisi ollut sopimus HIFK:n kanssa vielä ensi kaudesta.

30-vuotias Dyk edusti HIFK:ta kaikkiaan neljä kautta. Hänen avauskautensa Liigassa oli loistava, kun 54 otteluun syntyivät tehopisteet 20+25=45. Tuon jälkeen pistemäärät kuitenkin tippuivat, kun seuraavilla kausilla miehelle kertyi 26 ja 28 pistettä. Menneellä kaudella hän pelasi vain 34 runkosarjaottelua pistein 2+9.

Pudotuspeleissä Dyk iski hyvään tahtiin tehopisteitä Liigassa. Tällä kaudella hän viimeisteli yhdeksään peliin pisteet 3+2 ja toissa kaudella kahdeksaan otteluun tehot 3+6. Dyk voitti HIFK:ssa pronssia keväällä 2021.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Tack för allt Seb 🙏🏽

Sebastian Dykin ura jatkuu Ruotsissa. 30-vuotias ruotsalaishyökkääjä pelasi HIFK:ssa neljän kauden aikana 189 runkosarjan ottelua ja 19 pudotuspeliä, joissa hän iski 48 maalia 62 syöttöpistettä.

Kiitos Sebastian ja kaikkea hyvää jatkoon.

#HIFK #Liiga