Kuopion KalPa on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen tähtipuolustaja Colby Sissonsin, 25, kanssa.

Toista kauttaan Euroopassa pelannut kanadalainen urakoi tällä kaudella 54 runkosarjapelissä ja iski niissä muhkeat tehot 8+24=32 sijoittuen Liigan puolustajien pistepörssissä sijalle 7.

– Colby oli iso osa meidän puolustustamme viime kaudella. Hän otti heti joukkueessa ison roolin ja näemme, että Colby pystyy yhä parantamaan paljon. Odotamme, että hän ottaa ensi kaudella jälleen seuraavat kehitysaskeleensa ja pystyy olemaan entistäkin varmempi kaukalon molemmissa päissä. On todella hienoa, että Colby jatkaa meillä ja on osa joukkuetta myös ensi kaudella” KalPan urheilujohtaja Anssi Laine perustelee sopimusta KalPan tiedotteessa.

– Yli 30 pisteen kausi on puolustajalle todella kova suoritus. Colby tuo jäälle paljon henkilökohtaista taitoa ja oveluutta, mutta sen lisäksi hän iso ja merkittävä persoona kopissa. Colbyn johtajuus kasvoi kauden aikana ja nyt kun ympäristö ja pelin vaatimustaso täällä on Colbylle tuttua, voimme odottaa häneltä todellista tykkikautta, Laine ennakoi tulevaa Liiga-kautta.