Ruotsin jääkiekkomaajoukkue sai aiemmin keskiviikkona harmillisia uutisia, kun Vancouver Canucksin supertähden Elias Petterssonin MM-kisamatka jäi vakuutusasioiden takia väliin. Aftonbladetin mukaan Ruotsin jääkiekkoliitto ei halunnut maksaa Canucksin vaatimaa suurta vakuutusmaksua.

Vastoinkäymisiä tuli lisää myöhemmin, kun ruotsalaissivusto Hockeysverige.se uutisoi Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Dahlinin jättävän MM-kisat väliin. Hockeysverigen tietojen mukaan Dahlinin ratkaisun taustalla on yllättäen tullut loukkaantuminen.

Petterssonin tapaan myös Dahlin oli aiemmin lupautunut lähteä Ruotsin tueksi MM-kisoihin.

Dahlin oli tällä kaudella NHL:n runkosarjan parhaita puolustajia. Sabresin tähtipakki mätti 78 ottelussa hurjat tehopisteet 15+58=73.

Voit tutustua MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan ja lipunmyyntiin täällä.