Genève-Servette HC on voittanut historiansa ensimmäisen Sveitsin mestaruuden. Servette kaatoi finaalisarjan seitsemännessä pelissä Biel-Biennen numeroin 4-1.

Servetten suurin sankari seitsemännessä ottelussa oli Sami Vatanen, joka iski kaksi maalia. Suomalaispuolustajan ensimmäinen osuma oli häikäisevä taidonnäyteä. Hän nousi läpi koko kentän tuulennopeasti ennen kuin pisti kiekon häkkiin.

Vatasen lisäksi Servettessä mestaruutta pääsivät juhlimaan suomalaisista myös Valtteri Filppula ja Teemu Hartikainen. Kolmikko on saanut viime aikoina maistaa menestystä oikein urakalla. Suomalaistrio on voittanut viime vuosina Sveitsin sekä maailmanmestaruuden ja olympiakultaa.

Voit katsoa Vatasen soolomaalin alta.

MySports - C'est le hockey

@MySports_CH_fr
😲 Vatanen "coast to coast"

Le 🇫🇮 du @officialGSHC ouvre le score après 3'54 de jeu.

@NLchofficial | #MySports | #HomeofHockey | #Jesuisfan