Suomalaismaalivahti Atte Tolvanen jatkaa uraansa myöskin ensi kaudella Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa. Hän on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen itävaltalaisseura EC Red Bull Salzburgin kanssa.

28-vuotias Tolvanen on edustanut Salzburgin joukkuetta kahden edelliskauden ajan. Hän on torjunut molemmilla kausilla joukkueen mestaruuteen saakka ja molempien kausien päätteeksi hänet on valittu myös pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kuluneella kaudella Tolvanen pelasi runkosarjassa 28 ottelua (92,1%, 1,90) sekä pudotuspeleissä 16 ottelua (94,6%, 1,38). Ensimmäisellä kaudellaan mies torjui 27 runkosarjaottelussa (92,4%, 1,96) ja kahdeksassa pudotuspelissä (95,2%, 1,16).

Tolvanen on pelannut urallaan 45 Liiga-ottelua Pelicansissa ja Ässissä. Hän on torjunut myöskin AHL:ssä kuudessa kamppailussa.