HIFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen seuralle entuudestaan tutun hyökkääjän, Joonas Raskin, kanssa.

33-vuotias Rask pelasi edelliset neljä kautta Ruotsin SHL:ssä. Ensimmäiset kaksi kautta sujuivat Örebro HK:ssa ja kaksi viimeisintä Luleå HF:n joukkueessa. Menneen kauden 48 runkosarjaotteluun Rask kirjautti tehopisteet 5+7=12 ja kymmeneen pudotuspeliin syntyivät pisteet 2+1.

Juuri ennen Ruotsin vuosiaan Rask edusti HIFK:ta viiden kauden ajan, kaudet 2014-19. Tuolla ajanjaksolla hän voitti HIFK:ssa hopeaa sekä pronssia.

– Todella innoissani olen paluusta. Odotan kovasti sitä hetkeä, kun tapaa jätkät ja päästään aloittamaan treenaaminen kimpassa. Kovaa työtä tekevä, luisteluvoimainen pelaaja tänne takaisinkin palaa. Tottakai haluan tuoda kaukaloon myös taitoa. Ruotsissa tuloksellinen antini jäi mielestäni vähän vajaaksi ja odotankin itseltäni myös tehopisteitä ja apuja joukkueelle sitä kautta, Rask sanoo HIFK:n tiedotteessa.

– ”Rasse” pelasi neljä vuotta ulkomailla, mutta yhteydenpitomme on jatkunut kaikkien näiden vuosien ajan. On hienoa, että hän päätti tulla takaisin meille. Saamme Joonaksesta erittäin sitoutuneen, työteliään ja kevään kovissa peleissä tasonsa osoittaneen pelaajan, sanoo puolestaan HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Joonas Rask palaa HIFK:hon kaksivuotisella sopimuksella!

📝 Tiedote: hifk.fi/liiga/2023/joo…

#HIFK #Liiga