Sveitsi pelaa tänä viikonloppuna järjestettävässä Tshekin EHT-turnauksessa vahvalla ryhmällä.

Joukkue, joka on samalla myös MM-leiriryhmä, koostuu lähinnä kotimaan pääsarjassa (NL) pelaavista pelaajista. Kokoonpanossa on tällä hetkellä mukana kaksi NHL-puolustajaa: Columbus Blue Jacketsin Tim Berni ja Arizona Coyotesin Janis Moser.

Sveitsi kohtaa EHT-turnauksessa Ruotsin, Suomen ja Tshekin. Voit tutustua turnauksen otteluohjelmaan ja Leijonien kokoonpanoon täällä.

Sveitsin EHT-joukkue:

Maalivahdit (3): Leonardo Genoni (EV Zug), Robert Mayer (Genève-Servette HC), Joren Van Pottelberghe (EHC Biel).

Puolustajat (10): Tim Berni (Columbus Blue Jackets), Lian Bichsel (Leksands IF), Michael Fora (HC Davos), Tobias Geisser (EV Zug), Andrea Glauser (Lausanne HC), Roger Karrer (Genève-Servette HC), Dean Kukan (ZSC Lions) Romain Loeffel (SC Bern), Christian Marti (ZSC Lions), Janis Moser (Arizona Coyotes).

Hyökkääjät (15): Andres Ambühl (HC Davos), Christoph Bertschy (HC Fribourg-Gottéron), Enzo Corvi (HC Davos), Gaëtan Haas (EHC Biel), André Heim (HC Ambri-Piotta), Fabrice Herzog (EV Zug), Johnny Kneubuehler (HC Ambri-Piotta), Mike Künzle (EHC Biel), Marco Miranda (Genève-Servette HC), Tyler Moy (SC Rapperswil-Jona Lakers), Damien Riat (Lausanne HC), Tanner Richard (Genève-Servette HC), Sven Senteler (EV Zug), Dario Simion (EV Zug), Calvin Thürkauf (HC Lugano).