Ässät tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Martin Lefebvren kanssa.

30-vuotias Lefebvre on pelannut kaksi edelliskautta Norjan pääsarjassa Stavanger Oilersissa. Hänellä on takanaan todellinen tykkikausi, nimittäin menneen kauden 44 runkosarjaotteluun hän mätti tehopisteet 17+35=52. Pudotuspeleissä hän pelasi 15 ottelua pistein 4+15=19. Hän voitti runkosarjassa puolustajien pistepörssin ja kauden päätteeksi hän pääsi juhlimaan Norjan mestaruutta, minkä lisäksi hänet valittiin koko sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kaikkiaan Lefebvre on pelannut Euroopan kaukaloissa kuusi edellistä kautta. Norjan lisäksi häneltä löytyy kokemusta Saksasta ja Tanskasta. Lefebvre on voittanut kaksi Norjan mestaruutta ja yhden Tanskan mestaruuden.

– Martin Lefebvre on pelitaitava puolustaja, joka on voittanut Euroopassa kolme mestaruutta. Vahvan luistelunsa ja kiekollisten taitojen avulla uskomme hänellä olevan kykyjä auttaa erityisesti hyökkäyspelaamistamme. Persoonan puolesta näemme hänessä myös sopivan kokeneen pelaajan lisän koppiimme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Ässät on hieno ja perinteikäs organisaatio ja Liiga on yksi Euroopan parhaista sarjoista. Olen innoissani tästä haasteesta. Minulla on takanani hyviä kausia Tanskasta ja Norjasta ja haluan todistaa, että pystyn pelaamaan hyvin myös kovemmissa sarjoissa ja auttaa joukkuetta menestymään, Lefebvre sanoo.

Porin Ässät

@PorinAssat
Norjassa hurjan tehokauden pelannut sarjan MVP Martin Lefebvre siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

"Vahvan luistelunsa ja kiekollisten taitojen avulla uskomme hänellä olevan kykyjä auttaa erityisesti hyökkäyspelaamistamme"

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga