Kiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen kertoi Urheilucastissa oman näkemyksensä siitä, että mahtuisiko Marko Anttila hänen mukaansa Leijonien lopulliseen MM-kisajoukkueeseen.

Lehkonen näkee, ettei ”Mörkölle” löydy enää roolia joukkueesta, sillä ryhmä on sen verran kova. Samalla hän kuitenkin huomauttaa, että huippuonnistumiset Tshekin EHT-turnauksessa voivat muuttaa tilannetta.

– Ei mahdu. Etenkin noiden kauden näyttöjen takia, miten hän pelasi Kärpissä. Tässä on vaan sellainen mystinen juttu, että sitten, kun se (Anttila) vetää tuon leijonanutun ylleen, niin se pelaa aivan järjettömän hyviä vaihtoja.

– Mutta kilpailu pelipaikoista on todella kovaa. Näissä Tshekeissä pelattavissa otteluissa täytyy antaa sellaiset näytöt, mihin hän on parhaimmillaan pystynyt. Mutta riittääkö se, niin se nähdään sitten. Minun kun ei tarvitse sitä päätöstä tehdä, niin ajatukseni on, ettei hän mahtuisi meikäläisen joukkueeseen, Lehkonen kommentoi Urheilucastissa.

Viime vuosina Anttila on ollut kaikesta saamastaan kritiikistä huolimatta Leijonien tärkeimpiä pelaajia. Kokenut hyökkääjä on saavuttanut joukkueen mukana kaksi MM-kultaa, yhden MM-hopean sekä historiallisen olympiavoiton. Tällä hetkellä Anttila toimii Tshekin EHT-turnauksessa Leijonien kapteenina.

Voit tutustua MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan ja lippuihin täällä.