Leijonat kärsi lauantaina Tshekin EHT-turnauksessa 1-2-tappion, kun Sveitsi oli tehokkaampi maalipaikoissaan.

Tiukassa kamppailussa ei maaleilla tai maalipaikoilla juhlittu, sillä Suomen maalivahti Jussi Olkinuoralle kertyi 21 torjuntaa ja Sveitsin Leonardo Genoni pysäytti ainoastaan 13 laukausta. Leijonat sortui ottelussa myös epätyypillisesti jäähyilyyn.

Leijonien ainoasta osumasta ottelussa vastasi avauserässä puolustaja Olli Määttä, joka palkittiin myös joukkueen parhaana pelaajana. Sveitsin maalit syntyivät puolestaan Marco Mirandan ja Calvin Thürkaufin toimesta.

Kahden ottelun jälkeen Suomella on kasassa kaksi pistettä. Jäljellä on vielä yksi ottelu ennen MM-kisoja, kun sunnuntain päiväottelussa vastaan asettuu Ruotsi. Näet Tshekin EHT-turnauksen otteluohjelman ja tulokset täältä.

Maalikooste:

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ei riitä Leijonilla tänään, vaan Sveitsi on parempi lukemin 2-1. Videolta ottelun maalikooste.

Leijonat kaukalossa vielä huomenna, kun vastaan luistelee Ruotsi. Kiekkoa jäähän 13.00!

#Leijonat #mmkisat #EHTfi