Sakari Mannisen visiitti Vegas Golden Knightsin organisaatiossa jäi lopulta yhden kauden mittaiseksi. Leijonien kultasankari pelaa ensi kaudella Euroopassa.

Sveitsiläisen Watson-lehden toimittaja Klaus Zaugg kertoo saaneensa tiedon, että Manninen siirtyy Sveitsin NL-sarjaan Genève-Servette HC:n riveihin.

Zauggin mukaan Mannisesta kaavaillaan korvaajaa Servetten tällä viikolla jättäneelle ruotsalaishyökkääjälle Linus Omarkille, joka mätti 52 ottelussa huimat 56 tehopistettä. 31-vuotiaalta oululaiselta odotetaan Omarkin kaltaista hyökkäyspanosta ensi sesongilla.

Servette lukeutuu Sveitsin NL-sarjan isoimpiin seuroihin. Joukkueessa pelasi tällä kaudella kolme kovan luokan suomalaista: Teemu Hartikainen, Valtteri Filppula ja Sami Vatanen. Hartikaisen ja Vatasen sopimus kattaa myös tulevan kauden.

Manninen kulunut kausi oli hänelle ensimmäinen Pohjois-Amerikan kaukaloissa. Taiturimainen hyökkääjä heivattiin kuitenkin jo heti alussa Vegas Golden Knightsin AHL-joukkueeseen, eikä NHL:stä tullut koskaan kutsua ylös. Kaksi MM-kultaa ja yhden olympiakullan voittanut hyökkääjä kirjasi Henderson Silver Knightsin riveissä 53 ottelussa 40 tehopistettä.