Leijonien MM-joukkue ei vahvistu NHL:n pudotuspeleistä pudonneella Erik Haulalla, uutisoi MTV Urheilu.

Leijonien GM Jere Lehtinen vahvistaa, ettei suomalaishyökkääjä ole käytettävissä sopimustilanteensa vuoksi. Haulalla ei ole sopimusta ensi kaudeksi.

– Hänellä ei ole diiliä ja sen takia hän ei tule. Olimme yhteyksissä, mutta tiesimme tuon jo ennakkoon. Jos tilannetta katsoo hänen kannaltaan, niin eihän hänen kannata edes lähteä riskeeraamaan mitään, Lehtinen myöntää MTV Urheilulle.

Leijonien MM-joukkueessa on tällä hetkellä leimattuna 24 pelaajaa, joten tilaa on enää yhdelle pelaajalle. Waltteri Merelä on ainut joukkueen mukana oleva leimaamaton pelaaja. Leijonien valmennusjohto seuraa vielä hetken aikaa NHL:n pudotuspelien kehittymistä. Mikäli lisävahvistuksia ei enää tipu, niin Merelän kisapassi leimataan.

Voit tutustua MM-kisojen otteluohjelmaan ja tuloksiin täällä.