Kouvolan KooKoo tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen kokeneen puolustajan Joonas Lehtivuoren kanssa.

34-vuotias Lehtivuori on pelannut edelliset viisi kautta Saksan DEL-liigassa Adler Mannheimin joukkueessa. Ilveksen kasvatti kirjasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 17 ottelussa tehopisteet 1+5 ja pudotuspeleissä 10 ottelussa tehot 0+1.

– Lehtivuoresta saamme kokeneen, Pohjois-Amerikan ja Euroopan huippuliigoissa meritoituneen puolustajan. Hän pystyy olemaan johtava pelaaja kaikissa pelitilanteissa ja vahvistaa puolustustamme merkittävästi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsi tiedotteessa.

Liigassa Lehtivuori pelasi edellisen kerran kaudella 2017–2018 HPK:n paidassa, jossa 52 runkosarjaotteluun mies nakutti komeat 32 tehopistettä.

Saksan ja Suomen lisäksi Lehtivuori on pelannut myös Pohjois-Amerikassa ja Ruotsin SHL:ssä. 180-senttinen puolustaja vietti rapakon takana vuodet 2009–2011, jolloin miehen vyölle kertyi 98 AHL-ottelua Adirondack Phantomsin riveissä.