C Moren MM-asiantuntija Olli Jokinen lataa mielenkiintoisen ehdotuksen Leijonien ketjukoostumuksista – tai niihin mahdollisesti tehtävistä muutoksista jatkossa.

Jokinen haluaa monen muun tavoin nähdä enemmän tehoja Suomen kärkimiehiltä.

– Ykkösketju, yksi laukaus kakkoserässä (Ranskaa vastaan) ja se oli siinä. Kaapo Kakko vähän pimennossa. Kasperi Kapastakaan ei hirveesti näkynyt. Olisko siinä se ratkaisu, että lyötäis nuo NHL-jätkät yhteen kenttään? Mikko Rantanen keskelle ja Kapanen ja Kakko siihen vierelle, Jokinen kyselee.

– Ne kuitenkin varmasti ajattelevat pelistä samallalailla. Nyt Rantasen ympärillä on kaksi pelaajaa, joilla on erittäin hyvä kemia keskenään (Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen). Ne löytää toisensa, ne tietää ihan tarkalleen missä toinen on. Nyt ei olla vielä ihan nähty sitä, mitä itsekin ennen kisoja huutelin, että olisi kiva nähdä Hartikainen ja Rantanen samassa kentässä.

Muutoksien aika voisi olla nyt, sillä Leijonat kohtaa perjantaina kisojen ennakkoon heikoimpiin lukeutuvan Unkarin ja lauantaina Itävallan.