Leijonien ykkösketjun peli on herättänyt paljon keskustelua. Ketju luo paljon maalipaikkoja, mutta onnistumiset ovat jääneet vähiin.

Ykkösketjua käsiteltiin myös Kalju Corner -podcastissa, jossa Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen tuurasi isäänsä Ismo Lehkosta. Lehkonen kertoi, millaisen ketjun hän rakentaisi Rantaselle Leijonissa.

– Laittaisin laitureista Kaapo Kakon Mikon ketjuun. He tuntevat kuitenkin toisensa ja ovat kesällä kuin paita ja perse jäällä. Se vähän ehkä jeesaisi Mikkoa. Ei tarvitsisi ihan koko aikaa olla kiekossa. Sentteriksi laittaisin Juho Lammikon, Lehkonen sanoo.

Lehkonen kertoi myös, miksi itse ei ole mukana MM-kisoissa.

– Olisin toivonut että olisin päässyt mukaan. Tämä olisi ollut sellainen vuosi sopimuksenkin puolesta, että olisin voinut lähteä. Varsinkin kun hävisimme, oli sellainen olo. Mutta kävin viimeisen pelin jälkeen kuvauttamassa jalan, ja varvas oli murtunut. Se esti menemisen, Lehkonen paljasti.