Pittsburgh Penguins on julkaissut tiistaina yhden suomalaisittain kiinnostavan sopimusuutisen.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa ensi kautta koskevan jatkosopimuksen hyökkääjä Valtteri Puustisen, 24, kanssa. Suomalaishyökkääjä on kiekkoillut Penguinsin organisaatiossa jo kahden kauden ajan.

Mikäli Puustinen pelaa tulevan kauden NHL:n puolella, niin hän tienaa kaudesta 775 000 dollaria. Kaksisuuntainen sopimus mahdollistaa kuitenkin myös AHL:ssä pelaamisen, jossa palkka olisi huomattavasti pienempi.

Urallaan vasta yhdessä NHL-ottelussa esiintynyt Puustisen esiintyi menneellä kaudella ainoastaan AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä, jossa 72 ottelussa syntyi 59 (24+35) tehopistettä.

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins have re-signed forward Valtteri Puustinen to a one-year contract.

The one-year, two-way deal will run through the 2023.24 campaign and carries an average annual value of $775,000 at the NHL level.