SaiPa on pestannut uudeksi urheilujohtajakseen nimekkään kasvon Pohjois-Suomesta.

Seura tiedotti keskiviikkona Harri Ahon aloittavan pestissä elokuun alussa. Aho toimi Kärppien urheilujohtajana vuodesta 2009 tähän kevääseen saakka.

– Tehokkaan ja runsaasti kiinnostusta herättäneen hakuprosessin päätteeksi löysimme oikean henkilön urheilujohtajan tehtävään nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Harri Ahon kanssa tekemäämme sopimukseen. Harrin tärkeimpänä työtehtävänä SaiPassa on luonnollisesti seuran kokonaisvaltainen urheilutoiminnan johtaminen ja kehittäminen uuden strategiamme mukaisesti, Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jani Valkeapää kommentoi valintaprosessia SaiPan kotisivuilla.

– Edessäni on uusi, innostava ja mielenkiintoinen haaste. On ollut hienoa aistia organisaation halu muutokseen ja on ilo tuoda jatkossa myös oma tietotaitoni ja osaamiseni SaiPan käyttöön. Urheilun on oltava reilua ja rehtiä ja toimintamme läpinäkyvää. Tärkeimpiä asioita liikkeellelähdössä ovat ilman muuta koko organisaatioon ja muuhun toimintaympäristöön tutustuminen, Harri Aho kommentoi tuoretta pestiään seuran tiedotteessa.

Harri Aho on NHL- ja Leijonat-tähti Sebastian Ahon isä.