HPK tiedottaa solmineensa ensi kauden kattavan sopimuksen kanadalaishyökkääjä Danick Martelin kanssa.

28-vuotias Martel siirtyy hämeenlinnalaisten riveihin Montreal Canadiensin organisaatiosta. 175-senttisen keskushyökkääjän kaksi edellistä kautta vierähti AHL-seura Laval Rocketin riveissä. Martel summasi päättyneellä kaudella AHL:ssä 26 ottelussa tehopisteet 4+8=12.

– Danick on äärimmäisen monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä. Hän liikkuu hyvin ja pystyy tuottamaan maalipaikkoja sekä maaleja monipuolisesti. Danick on luonteeltaan kova taistelija, joka ei kaihda kontaktia ja pystyy olemaan tehokas myös maalin edustalla. Hyvät pelitaidot lisättynä erinomaisella asenteella olivat ne asiat, miksi innostuimme todella Danickista, HPK:n päävalmentaja Maso Lehtonen kommentoi uutta hankintaa.

Martel on pelannut urallaan NHL:ssä Philadelphia Flyersin ja Tampa Bay Lightningin riveissä yhteensä 13 ottelua (0+2). AHL:ssä hän on pelannut lähes 400 ottelua.