Pittsburgh Penguins on kaupannut hyökkääjä Mikael Granlundin San Jose Sharksin riveihin. Uudessa seurassa ei ole liiaksi kärkiprofiilin oikeita laitureita, joten Granlundille on tarjolla isoa tonttia kärkiketjuissa.

Granlund sopisi erinomaisesti San Josen ykkösketjuun. Viime kaudella ykkösvitjassa pelasivat Tomas Hertl, Alexander Barabanov ja Timo Meier. Meier kaupattiin kesken kauden New Jersey Devilsiin, joten hänen paikkansa olisi vapaana Granlundille.

Keskushyökkääjä Hertl on pehmeä käsistään ja hyvä maalintekijä. Pelintekijä Granlund voisi auttaa Hertliä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Viime kaudella tshekkihyökkääjä iski 79 ottelussa tehot 22+41=63. Barabanov puolestaan keräsi 68 otteluun tehot 15+32=47.

Granlund voi löytää itsensä myös kakkosketjun oikealta laidalta. Kakkosketjussa hän voisi saada rinnalleen erinomaisen kahden suunnan sentterin Logan Couturen ja Montreal Canadiensista hankitusta Mike Hoffmanin. Granlund ja Hoffman eivät ole kummoisia puolustajia, joten Couture täydentäisi ketjun hienosti.

Viime kaudella Couture iski tehot 27+40=67. Hoffman puolestaan iski Montrealissa 67 peliin tehot 14+20=34.