Sveitsiläisseura HC Lugano löi saksalaisjoukkue ERC Ingolstadtin harjoitusottelussa perjantaina todellisen maali-iloittelun jälkeen loppulukemin 8-5.

Ottelun selkeästi tehokkain ketju oli Luganon kolmosketju, johon oli löyty suomalaisittain todella mielenkiintoisia nimiä. Sentterinä toimi Arttu Ruotsalainen, laidoillaan Markus Granlund sekä Michael Joly. Kolmikko mätti yhdessä peräti yhdeksän tehopistettä.

Ketjun kolmikosta tehokkain oli Ruotsalainen, joka latoi tehopisteet 2+2. Granlund viimeisteli pisteet 1+2 ja Joly summasi tehot 1+1.

Granlund on aloittelemassa toista kauttaan Luganossa. Hän iski viime kauden 47 otteluun tehopisteet 22+23=45. Ruotsalainen edusti viime kaudella samassa sarjassa pelaavaa EHC Klotenia ja latoi 52 otteluun pisteet 18+24=42. Joly voitti puolestaan Liigan pistepörssin HPK:n riveissä iskettyään 60 otteluun tehot 25+39=64.