TPS on julkistanut kapteenistonsa alkavalle Liiga-kaudelle.

Joukkuetta kipparoi viime kauden tapaan Juhani Jasu, joka saa varakapteeneikseen Petrus Palmun, Aarne Talvitien sekä ruotsalaiskonkari Niklas Arellin.

Kaverit joukkueessa kutsuivat minua Pappa Nickeksi jo ennen isäksi tulemistani, joten ehkä minusta huokuu sellainen vanhemman pelaajan kokemus joukkueen sisällä. Tärkeintä jokaiselle A:sta tai C:stä huolimatta, on pelata TPS:lle. Ne ovat kirjaimet, jotka merkitsevät, Arell muistuttaa TPS:n kotisivuilla.

– Tänä vuonna on varmaan aika helppo toimia kapteenina tässä joukkueessa. Meillä on sen tyylisiä pelaajia ja ihmisiä, että johtajuutta löytyy paljon. Sellaista sisäistä johtajuutta ja halua tehdä asiat hyvin ja esimerkillisesti. Kyllä se on iso kunnia olla TPS:n kapteeni ja tuon joukkueen kapteeni, Juhani Jasu kommentoi kapteeniuttaan.

TPS:n Liiga-kausi alkaa JYPin vieraana 13. syyskuuta.