NHL ja NHLPA tiedottivat hiljattain suunnitelmistaan järjestää pitkästä aikaa kansainvälinen jääkiekkoturnaus, johon osallistuvat maiden parhaat pelaajat. Suunnitteilla on World Cup vuodelle 2025. Viimeksi kyseinen turnaus pelattiin vuonna 2016 ja tuo on edelleen viimeisin kerta, kun kiekkomaiden parhaimmat pelaajat ovat ylipäätään ottaneet mittaa toisistaan.

Sportsnet avasi omalta osaltaan pelin joukkuespekuloinnin muodossa. Sivuston toimittaja Emily Sadler hahmotteli artikkelissaan Kanadan mahdollisen joukkueen World Cupiin. Se sisältää 14 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa sekä kolme maalivahtia.

Kuten arvattavissa on, Kanadan joukkueesta tulee löytymään laatua joka tapauksessa aina nelosketjuun asti. Sadler on rakentanut joukkueen kaksi ensimmäistä hyökkäystrioa Connor McDavidin ja Nathan MacKinnonin ympärille.

Kolmosketjusta löytyy mielenkiintoinen kaksikko. NHL:n kansikuvahahmona lähes 20 vuotta paistatellut Sidney Crosby on saanut laiturikseen seuraavan vastaavan, kesän ykkösvaraus Connor Bedardin.

Joukkueen ykköspakkiparin muodostavat Cale Makar ja Josh Morrissey. Aloittavana maalivahtina toimisi Stuart Skinner.

Sportsnetin hahmotelma Kanadan World Cup -joukkueesta:

Zach Hyman – Connor McDavid – Mitch Marner
Steven Stamkos – Nathan MacKinnon – Brayden Point
Brad Marchand – Sidney Crosby – Connor Bedard
Jonathan Huberdeau – Dylan Cozens – Mark Stone
Carter Verhaeghe, Nick Suzuki

Josh Morrissey – Cale Makar
Owen Power – Alex Pietrangelo
Morgan Rielly – Dougie Hamilton
Brandon Montour

Stuart Skinner
Darcy Kuemper
Devon Levi