Ilveksen haaviin siirtomarkkinoilta tarttunut Oula Palve on tällä kaudella yksi tamperelaisseuran kiinnostavimmista pelaajista.

Viime vuodet ulkomailla kiekkoillut hyökkääjä kertoi Liigan haastattelussa, että Ilveksen penkin takaa löytyy mies, jolla oli vaikutusta siihen, että hän päätyi tamperelaisseuran riveihin. Palve on nimittäin pelannut aikaisemmin Antti Pennasen alaisuudessa Jukureissa ja HPK:ssa, mutta nyt myös Ilveksessä.

– Hän (Pennanen) on auttanut kovasti, että minusta aikanaan tuli Liiga-pelaaja. Hän loi riittävän vaatimustason ja halusi minut sitten myös HPK:hon. Ensimmäinen kausi Hämeenlinnassa oli vielä vaikea ja tuli loukkaantumisiakin, mutta toisella kaudella homma rupesi natsaamaan. Tässä vaiheessa on hyvä, että päävalmentaja on tuttu. Hän tietää, millainen pelaaja on ja osaa vetää oikeista naruista, jotta saadaan paras irti, Palve kommentoi.

Tähän mennessä kautta Palve on esiintynyt Ilveksen riveissä kolmessa CHL-ottelussa tehopistein 2+1. Hyökkääjän mukaan hän ei ole saanu vielä itsestään aivan parasta irti.

– Ei se vielä mitään highlightia ole ollut. Joukkue on pelannut laajalla rintamalla tosi hyvin, eikä itselle ole tullut tunnetta, että pitäisi alkaa joukkuetta kannattelemaan. Ruotsin vuosina pelasin häntäpään joukkueessa, nyt olen päässyt kärkijoukkueeseen. Liigan alku sitten näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.