Liigassa kahdesti maalipörssin voittanut Olli Palola etsii joukkuetta alkavaksi kaudeksi.

35-vuotias Palola nähtiin viime kaudella Liigassa HIFK:n riveissä tammikuuhun asti, jonka jälkeen hänen sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä. Oululaisen matka jatkui loppukaudeksi SHL:ään Timrå IK:n riveihin.

Loukkaantumisista viime kaudella kärsinyt hyökkääjä vakuutti Aamulehden haastattelussa olevansa täydessä pelikunnossa. Hän kertoo etsivänsä joukkuetta Suomen lisäksi Ruotsista.

– Todennäköisyydet ovat 50–50. Ulkomaat kiinnostaa myös. Viime syksy HIFK:ssa meni sen verran heikosti, että veri vetäisi uudestaan Suomeen. Haluaisin pelata Suomessa vielä, mutta olen avoin eri vaihtoehdoille, Palola sanoo.

Palola on pelannut Liigassa HIFK:n lisäksi Tapparan ja Lukon riveissä. Hänen palkintokaapistaan löytyy kahden parhaalle maalintekijälle jaettavan Aarne Honkavaaraa -palkinnon lisäksi kolme SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi.