Mediajätti The Athletic on julkaissut arvionsa kaikkien NHL-joukkueiden alkavan kauden läpimurtopelaajista.

Ainoana suomalaispelurina listalle mahtuu Florida Panthersissa viimeisen tulokaskautensa aloittava Anton Lundell. Sivusto povaa 21-vuotiaalle sentterille uran tehokkainta kautta.

– Läpimurtopelaajan löytäminen Panthersista ei ole helppoa, sillä joukkue on täynnä tasonsa todistaneita tähtiä ja vapaita rosteripaikkoja on niukasti. Lundell on pelannut jo kaksi hyvää NHL-kautta, mutta häneltä on silti syytä odottaa vielä hieman enemmän.

– Hän on jo osoittanut riittävästi pelintekijän kykyjä, joten on syytä uskoa hänen pelaavan ensimmäisen yli 50 tehopisteen kautensa. Tämä arvio saattaa myös ylittyä, mikäli hän saa pelata enemmän maalintekotaitoa omaavien laitahyökkääjien keskellä, The Athletic arvioi.

Lundell iski tulokaskaudellaan 65 runkosarjapelissä 44 pistettä. Viime kausi tuotti 73 ottelussa 33 tehopinnaa.