Monikansallisessa ICEHL-sarjassa nähtiin maalivahtien välinen tappelu HC Bolzanon ja Black Wings Linzin ottelussa perjantaina.

Asialla olivat Linzin suomalaisvahti Rasmus Tirronen sekä Bolzanon ruotsalaisvahti Niklas Svedberg. Kaksikko asteli keskiympyrään ja heitti maskit, kilvet ja räpylät pois yltään. Tämän jälkeen he painivat reilut kymmenen sekuntia, kunnes he irtosivat toisistaan ja kahina päättyi siihen.

Sekä Tirronen että Svedberg saivat tappelusta viiden minuutin rangaistukset. Nahistelun aikana ottelu oli 2-2-tasatilanteessa kolmannen erän alussa. Tuon jälkeen Linz kuitenkin onnistui iskemään kolme maalia ja nousi 5-2-voittoon.

TPS:n ja Ässien riveistä tuttu Tirronen, 32, pelaa parhaillaan kolmatta kauttaan ICEHL:ssä ja toista kauttaan Linzissä. Tällä kaudella hän on pelannut yhdeksän ottelua torjuntaprosentilla 91,4%.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

win2day ICE Hockey League

@win2dayICE
An absolute rarity 👀 Goalie vs. Goalie 💥 No, not in the NHL but in the win2day ICE Hockey League. Rasmus Tirronen and Niklas Svedberg met in the center circle to "exchange views".