Teuvo Teräväinen oli ilmiliekeissä viime yön NHL-kierroksella. Hän tykitti hattutempun, kun Carolina Hurricanes kaatoi San Jose Sharksin maalein 3-0.

Teräväisen hattutemppu oli luonnollinen, eli hän viimeisteli maalinsa peräjälkeen ilman, että kukaan muu heilutti maaliverkkoja välissä. Kyseessä oli Teräväisen uran toinen luonnollinen hattutemppu Carolinan paidassa.

Samalla Teräväinen liittyi harvalukuiseen joukkoon. Hänestä tuli Carolinan seurahistorian kolmas pelaaja, joka on tykittänyt seuran väreissä kaksi luonnollista hattutemppua. Aiemmin samaan ovat pystyneet vain Eric Staal ja Kevyn Adams.

Alkukaudesta Teräväisen lapa on ollut muutenkin tulikuuma. Yhdeksään otteluun hän on viimeistellyt tehot 7+1=8. Koko NHL:n maalipörssissä hän on jaetulla kakkospaikalla yhdessä Auston Matthewsin ja Sam Reinhartin kanssa.