TAMPERE. Leijonien keskushyökkääjä Antti Suomela oli torstaina vahvalla pelipäällä, kun hyökkääjä tykitti hattutempun Karjala-turnauksen avausottelussa Sveitsiä vastaan.

Seuratasolla Lausanne HC:ta edustava Suomela ei kuitenkaan liiemmin leijunut kolmen maalin illan jälkeen, vaan kertoi, että aina löytyy parannettavaa.

– Pitää pyrkiä olemaan tehokas myös jatkossa. Niin kuin aiemmin sanoin, niin puolustamista täytyy vielä parantaa, ja sitä kautta auttaa maalivahtia, vaikka hyvin veskari pelasikin tänään, Suomela sanoi ottelun jälkeen.

29-vuotiaalle hyökkääjälle Leijoniin pääseminen on ollut aina kunnia-asia. Suomela jakoi kehuja valmennuksen suuntaan siitä, että joukkueessa on aina hyvä ilmapiiri, vaikka turnauksissa nähdään usein eri pelaajia.

– Nämä ovat aina sellaisia tapahtumia, joihin lähden, jos olen terveenä. Meillä on hyvä porukka kasassa. Valmennus on saanut tänne sellaisen ilmapiirin, että tänne on aina kiva tulla. Aina on mukavaa päästä pelaamaan. Pyrin aina pelaamaan vahvuuksillani ja antamaan mahdollisimman hyviä näyttöjä, Suomela kommentoi.

Miikka Lahtinen
X: @ladalahtinen