Hyökkääjä Simon Suoranta siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Mestikseen TUTO Hockeyn riveihin.

31-vuotias Suoranta pelasi viime kaudella Ruotsin HockeyAllsvenskanissa Västerviks IK:n riveissä 35 ottelua tehden niissä tehot 5+0. Toissa kaudella vaasalaislähtöinen hyökkääjä pelasi Isossa-Britanniassa ja Ranskassa.

– Simon on ammattilainen ja tulee olemaan hyvä esimerkki meidän pukukoppiin siitä, mitä ammattimaisuus tarkoittaa. Kokenut hyökkääjä, joka on tehnyt tulosta myös Liigassa. Isokokoinen, hyvä maalinedustalla ja erittäin monipuolinen pelaaja, joka tulee olemaan isossa roolissa kauden edetessä, TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi uutta hankintaa tiedotteessa.

Suoranta on edustanut Liigassa Kärppiä, Ässiä, TPS:ää sekä viimeisimpänä kaudella 2020-21 kasvattiseuraansa Vaasan Sportia. Hän on voittanut kahdesti (2014 ja 2015) Liigan mestaruuden Kärppien paidassa.